Έπειτα από αρκετά χρόνια σκληρής δουλειάς και εκπαίδευσης, ο Κωνσταντίνος Μπελιάς, τον Ιανουάριο του 1996, αποφάσισε να ιδρύσει την δική του επιχείρηση εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Έκτοτε, η εταιρεία εδρεύει στο Γαλάτσι, επί της Λεωφόρου Γαλατσίου 104 σε τριώροφο κτίριο συνολικής έκτασης 420τ.μ.  Δραστηριοποιείται με επιτυχία στην πώληση ανταλλακτικών αυτοκινήτων και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.

Αν και βασικό αντικείμενο της εταιρείας είναι τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, γνήσια – μεταχειρισμένα αλλά και ιμιτασιόν, διαθέτει επίσης σε μεγάλη ποικιλία και ελαστικά, λιπαντικά και συσσωρευτές κάθε τύπου. Από τον Απρίλιο του 2017 η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001:2015, σε ότι αφορά την εμπορία, την τεχνική υποστήριξη και το service προϊόντων και μηχανημάτων. Στις σελίδες του δικτυακού μας τόπου, μπορείτε να δείτε το πιστοποιητικό αυτό.

Από το 2018, η εταιρεία είναι πιστοποιημένη στο σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης το οποίο εφαρμόζει σύμφωνα με το Διεθνές πρότυπο EN ISO 14001:2015,σύστημα διαχείρησης ποιότητας το οποίο εφαρμόζει σύμφωνα με το Διεθνές πρότυπο EN ISO 9001:2015 και με το σύστημα διαχείρησης υγείας & ασφάλειας στην εργασία σύμφωνα με το Διεθνές πρότυπο EN ISO 45001:2018

Το άριστα εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, στο τμήμα πωλήσεων και διεκπεραίωσης των παραγγελλιών, συντελεί στην άριστη και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η στελέχωση με τρείς εξωτερικούς πωλητές, έναν αποθηκάριο ανταλλακτικών, έναν υπεύθυνο λογιστηρίου και τρείς πωλητές, εξασφαλίζει την ικανοποίηση όσων αποφασίζουν να συναλλαχθούν μαζί μας.

Η συνέπεια και η ευγενική ανταπόκρισή μας στις απαιτήσεις των πελατών, ανταμείφθηκε με την διαχρονική εμπιστοσύνη και το σεβασμό τους, και χάρισε στην εταιρεία μας την καθολική αναγνώριση, τη διαρκή εξέλιξη και μια ξεχωριστή παρουσία στο χώρο της εμπορίας ανταλλακτικών.

Ενδεικτικό αυτού είναι ότι η εταιρεία μας, σε όλη την πορεία της, ακόμα και μέσα σε αυτό το αβέβαιο επιχειρηματικό περιβάλλον, βρισκόταν πάντα στην πλεονεκτική θέση να παρουσιάζει θετικούς ισολογισμούς και να μη δεσμεύεται με οφειλές απέναντι σε καμία τράπεζα ή Δημόσιο Οργανισμό. Η μόνη μας δέσμευση, ήταν και θα παραμείνει, η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας, στο όνομα των οποίων επιδιώκουμε τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας.

Όσοι μας γνωρίζουν, δεν είναι βέβαιοι μόνο για το απόθεμα ανταλλακτικών που θα βρούν πάντα στις αποθήκες μας αλλά και για το περίσσευμα καλής διάθεσης που θα τους κάνει να μας προτιμήσουν ξανά.

 

 

 

Με φιλική διάθεση

Μπελιάς Κωνσταντίνος