Από την ίδρυσή της, 40 χρόνια πριν, η Bilstein ήταν και συνεχίζει να είναι μια μοναδική οδική δύναμη στην βιομηχανία ανάρτησης οχημάτων. Η Bilstein ήταν η πρώτη που εφάρμοσε και χρησιμοποίησε την ανάρτηση αέρος και εισήγαγε στην παγκόσμια αγορά τα μονοσωλήνια αμορτισερ (αποσβεστήρες κραδασμών).

Σήμερα, η Bilstein συνεχίζει να είναι ο πρωτοπόρος στην τεχνολογία των μονοσωλήνιων αμορτισερ αέρος. Κανένας άλλος κατασκευαστής ανάρτησης δεν μπόρεσε να είναι αντάξιος στην απόδοση και τα χαρακτηριστικά που προσφέρει η Bilstein. Το όνομα της Bilstein πλαισιώνεται όχι μόνο από τα μονοσωλήνια αμορτισερ αέρος –λαδιού, αλλά και από τα μονισωλήνια και δισωλήνια γόνατα Macpherson.

Από την εφαρμογή στους αγώνες της Formula 1, NASCAR, SCCA μέχρι τον εξοπλισμό πρώτης τοποθέτησης στην BMW, Ferrari, jaguar, Mercedes- Benz, Porsche, Subaru, Toyota, GM, Ford και Chrysler οι αναρτήσεις της Bilstein έχουν αποδειχθεί ότι είναι οι καλύτερες! Το να οδηγείς ένα αυτοκίνητο εξοπλισμένο με αμορτισέρ Bilstein είναι ευχάριστη εμπειρία. Κυριολεκτικά δεν υπάρχει τίποτα σαν και αυτό. Απίστευτος έλεγχος και σταθερότητα. Ακριβής χειρισμός. Απόλυτες επιδόσεις και άνεση.

Η διαδικασία παραγωγής αμορτισέρ στην Bilstein χαρακτηρίζεται από κορυφαία τεχνολογία σχεδιασμού και αφοσίωση στον έλεγχο παραγωγής. Στην Bilstein πάνω από 40% του προσωπικού παραγωγής εμπλέκονται με τον έλεγχο ποιότητας για να διατηρήσουν το επίπεδο αποτελεσματικότητας ψηλά και απόδοση μακράς διάρκειας για τα αμορτισέρ.

Σε αυτή την αναζήτηση της τελειότητας, η Bilstein έχει αναγνωριστεί διεθνώς για την ποιότητα των αμορτισέρ της που έχουν θέσει νέα στάνταρντς στην βιομηχανία. Η Bilstein θέτει πάντα υψηλά επίπεδα ποιότητας στην ανάπτυξη των αμορτισέρ ακολουθώντας σταθερές παραμέτρους και οδηγίες. Οι μηχανικοί της Bilstein χρησιμοποιούν αποδεδειγμένες μεθόδους μαζί με προηγμένες τεχνολογίες για να κατασκευάσουν προϊόντα που αντέχουν στον χρόνο.Bilstein PSS B14 ρυθμιζόμενη ανάρτηση σε ύψος
Σπορ χαρακτήρας με ευελιξία.
Με τη ρυθμιζόμενη ανάρτηση BILSTEIN B14 σας προσφέρουμε τεχνολογία μηχανοκίνητου αθλητισμού στην καθημερινότητα σας.
Τα πλεονεκτήματα του προϊόντος με μια ματιά:
Χαμήλωμα περίπου 30-50 mm εμπρός και πίσω
Εύρος ρύθμισης 20 mm με τοποθετημένο αμορτισέρ και στους δύο άξονες
Ειδικές προσαρμογές στις δοκιμές της BILSTEIN υπό συνθήκες αγώνα
Πιατέλα ελατηρίων και κόντρα παξιμάδια ειδικού κράματος αλουμινίου
Επεξεργασία επιφάνειας σε Triple-C-Technology® για μακροχρόνια αντιδιαβρωτική προστασία
Στρογγυλό σπείρωμα για ευκολία στη ρύθμιση
Ποιοτικά σπορ ελατήρια από υψηλής αντοχής υλικά
Τεχνολογία αερίου υπό πίεση BILSTEIN
Μονοσωλήνια τεχνολογία/Upside-Down της BILSTEIN, Γερμανικής κατασκευής
Πιστοποιητικό TÜV.